onsdag 13. juli 2016

Fra Shitsville til Oslo

Sihanoukville viste seg til å være litt paradis, litt Shitsville. Naturen her er fantastisk, men selve byen er noe annet. Det er innkastere på restauranter og barer, hotell og kasino. Små barn løper rundt og selger armbånd, både de eldre og de yngre ligger slengt rundt på stranda, enten i ferd med å bli fulle eller i ferd med å bli edrue. Jeg har vært her i tre dager og det holder. Så i dag setter jeg nesa mot Koh Rong, som er en øy ute i havgapet. Jeg håper på vær som gjør at jeg kan svømme og at det er varmt vann i Bungalowen jeg har booket. Jeg håper også at jeg har nok penger, for det er ikke mulig å ta ut penger på øya. Sånn er livet. Etter Koh Rong er planen å reise til Battambang og deretter Siem Reap.


Så blir det et fly til Oslo. Jeg skal vist bli Osloborger igjen, jeg har kommet inn på universitetet, masterprogram i gender studies. Jeg både gleder og gruer meg, men jeg prøver å ikke tenke så mye på det for å være ærlig. Akkurat nå er jeg fremdeles på ferie, og jeg vil så gjerne klare å slappe av litt før jeg tar fatt på studier igjen. At jeg må finne et sted å bo, finne en jobb, søke om stipend og lån, kjøpe pensum og flytte til Norge igjen orker jeg ikke å tenke på enda. Akkurat nå er det viktigste i verden å ligge på en sandstrand og drikke mango shakes.

1 kommentar:

  1. "Litt paradis, litt Shitsville" dette fikk meg til å le xD Kos deg videre på turen, og lykke til med å get settled i Oslo! Dette blir spennende :) Skal komme å besøke deg der så fort som mulig!

    - Geisha

    SvarSlett