torsdag 5. mai 2016

Gratulerer med dagen, Trollet

I dag har verdens fineste mann bursdag og fyller 33 år.Vi skal feire både i dag og i morgen og jeg gleder meg til å overøse han med kjærlighet. Denne fantastiske mannen som jeg aldri skriver om, men som har skrevet om livet mitt. Vi traff hverandre en kald kveld i april i fjor. I løpet av en kveld hadde vi snakket om kjønn og kjærlighet, tro og teorier, meninger vi har og meningen med det hele. Jeg har aldri før truffet en mann som jeg kan snakke så mye med, om alt. Jeg har aldri før følt meg så forstått. Vi er absolutt ikke enige om alt og herregud så herlig det er. Det siste året med Mick har vært helt utrolig. Det betyr selvfølgelig ikke at alt er perfekt hele tiden, for sånn er det jo aldri. Det hender vi er uenige om ting, det hender at vi driter oss ut og det hender at vi begge egentlig er ganske teite.Forskjellen er hvordan vi snakker om det. Vi krangler ikke. Vi skriker ikke til hverandre. Vi roper ikke, og vi slamrer ikke med dørene. Det er ingen som går sin vei. Vi gir hverandre plass og velger å tolke alt ifra beste mening. Det gjør at det er mindre sure miner og mindre misforståelser, og mer tid til alt det som er fint. Som å utforske dette fantastiske landet og hverandre.


Bildet over er fra et sted langs Great Ocean Road. Vi kjørte motorsykkel, gikk tur langs stranda og så på sjølivet. Bildet under er tatt i the Grampians som er en nasjonalpark i Victoria. 


Det siste året har vi dratt på eventyr med telt og motorsykkel, vært på konserter og teaterforestilling. Det har vært øl i parken, late dager i sola, ost og vin, søndager med venner, gode middager og fantastiske kvelder under åpen himmel med melkeveien over oss. Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville sett ut uten denne mannen, men jeg er veldig klar over at det ville vært et fattigere sted å være. En fattigere tilværelse. Jeg er så glad for alt vi har opplevd og alt vi har gjort det siste året. Mick får meg til å le til jeg triller ut av senga og han må løfte meg opp igjen. Og det gjør han. Hver gang. Han er den som støtter og hjelper, bryr seg og løfter. Ikke bare meg, men de han har rundt seg. Han er så raus, så mye, og samtidig så mild og så trygg. Han ler høyt men snakker rolig. Han går stille i dørene men ikke i livet. Ihvertfall ikke i livet mitt.

Gratulerer med dagen, kjæresten min. Jeg elsker deg.

2 kommentarer:

  1. Takk for alt med hele hjertet mitt. Jeg elsker deg.

    SvarSlett