søndag 14. februar 2016

Hei internet

Jeg tror vi må snakke sammen litt. Det har vært veldig stille her inne i det siste. Beklager for det. Jeg tenker ofte at jeg skal skrive noe, men så blir det liksom ikke noe av det. Det er en del grunner til det. Det er mye som har forandret seg de siste åra, blant annet mitt eget behov for privatliv. Det har vært noen smeller på ting jeg har skrevet som har blitt tatt ut av sammenheng og skapt en del misforståelser og konflikter. Da blir ting litt håpløst, kjenner jeg. Noe annet er at mye av det jeg kunne tenke meg å skrive om er ting jeg ikke nødvendigvis vil skrive om på internet. Eller, ihvertfall ikke her. Jeg føler meg egentlig ganske ferdig med akkurat dette formatet men jeg er ikke i form til å begynne på noe annet.

Og det er vel hovedgrunnen til at det ikke har skjedd noe her inne, eller noe annet sted i livet mitt, de siste månedene. Jeg er ikke helt frisk om dagen. For de som har fulgt med en stund så er vi vel tilbake på 2010/2011 nivå. Ting startet liksom å gå til helvete på slutten av 2014 også sluttet det ikke før nå. Det virker som om alt jeg ikke hadde tid til å bearbeide gjennom i fjor bare sitter der inne. Det har klort seg fast og vil ikke ut. Jula var ganske heftig og jeg hadde to uker i januar hvor jeg var sårbar og alt var vanskelig. De siste dagene har vært grusomme. Jeg sover ikke ordentlig, det er flashbacks i serier og mareritt som får meg til å ville kaste opp. Jeg tok meg selv i å google ting som beste metode for selvmord og det var nok til å få alarmklokkene til å ringe. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre men det er jo helt klart at jeg må gjøre noe. For dette her går jo ikke. Den friske delen av meg skjønner det.

På den positive siden er det over tusen dager siden jeg har satt et barberblad mot kroppen. Jeg hadde planlagt å skrive noe om det og det kommer vel, så snart jeg er i form til det. Så ta dere et glass champagne, for det gjorde jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar