lørdag 20. februar 2016

Desember med Emmy


Før, etter og mellom alt det vonde, har det vært utrolig mye godt, også. Etter at jeg kom tilbake fra New Zealand døde telefonen min (den tredje det året) og jeg fikk låne en sånn der iPhone. Hva jeg tenker om akkurat det kan jeg spare dere for, men kamera funksjonen er jo kjekk i det minste. Uansett, det er lenge siden jeg har hatt en skikkelig bilde bonanza, så heng i. Her kommer desember: 

Først, hils på Emmy. 


Vi har kjent hverandre siden college og Emmy var snill nok til å la meg bo hos henne da jeg kom tilbake til Australia fra Norge i august i fjor. Jeg skulle egentlig bare være der en liten stund, men endte med å bli i to måneder. Hjerte av gull på den dama der, bare så det er klart. Jeg feiret jul med Emmy i både 2014 og 2015. Det første året i Rutherglen og deretter i Bairnsdale. I Bairnsdale har de hester, hunder og østers. Ja, og et kjøleskap fult av øl. Sånt blir det jul av. 


Bildene over er altså Jack, Thunder og meg, hjemme hos familien til Emmy.

Bildet under er fra Lakes Entrance, øst i Victoria. Vi hadde en hel dag på stranda og på et skjellmuseum. Deretter fant vi ferske østers og blåskjell. Jeg har aldri spist østers rett fra havet før, så det var jo en opplevelse. Herregud så godt, men utrolig salt!
God jul fra Australia, komplett med tretti grader og is-kaffe. 

Så var det jo faktisk jul. Vi bakte pepperkaker, drakk vin og tok selfies. Mye som i fjor, altså.

 Under er bilder av Toby og meg. Vi kom veldig godt overens. Savner å omgå hunder på daglig basis.
Jeg har så klart introdusert familien for Grevinnen og Hovmesteren, så det er nå tradisjon hvert år. 


På julaften hadde jeg på meg en kjole bestemor har laget. Det orket jeg i ca tyve minutter, for her var det førti grader på julaften. Da fungerer det ikke med ull. 


Etter å ha feiret jul på Australsk vis (grilling og øl) bar det tilbake til Melbourne. Jeg tok det med ro i et par dager, slappet av og leste bøker. Så var det nyttårsaften, feiret hjemme hos Emmy. De har nemlig svømmebasseng 


Det var det siste bildet jeg tok i desember, og i 2015 for den saks skyld. Jeg er så jævla glad for at 2015 er ferdig og unnagjort. Neste gang tenkte jeg å vise bilder fra en roadtrip til Twelve Apostles, i en van med Alice i Eventyrland tema, og med den heiteste karen jeg noen gang har kyssa. Men det blir neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar