torsdag 24. september 2015

Hei internet

Vi har gjort dette en gang før, for fire og et halvt år siden. Jeg trenger det igjen. Kan dere fortelle meg noe fint? Ting går litt skeis om dagen, som det så ofte gjør. Det er så mye at jeg ikke helt klarer å bearbeide det enda, og jeg blir gående litt i vakuum. Så kan dere gjøre meg en tjeneste og fortelle meg noe fint? Forrige gang fikk jeg høre familiehistorier, se elefanter, og fine lister og linker med gode ting. Det varmet så godt og det er kjølig i Melbourne om dagen.

4 kommentarer:

 1. Når ting går helt på trynet for meg prøver jeg å distrahere meg selv ved å se litt utenfor meg selv og det som skjer i livet mitt. Og når det ser ut som alt går helt på trynet alle andre steder i verden også er det viktig å minne seg på at verden bare blir bedre, for oss alle. Ting blir bare bedre, tryggere og friskere, selv om nyhetsbildet ikke er enig. Det hjelper kanskje ikke situasjonen du er i sånn umiddelbart, men kanskje det får deg til å føle deg litt bedre angående verden.

  Source: http://startupguide.com/world/the-world-is-actually-getting-better/

  SvarSlett
 2. Lille S, som du traff i fjor, vokser og er blid, og stolt storesøster til lille R, som på sin side for det meste er opptatt av pupp, og lar seg irritere av bleier. Det er fint, det!

  SvarSlett
 3. Liam, som nå er 3 1/2 år, er veldig glad i han som vasker trappene i blokka vår. Nå har han til og med funnet på et eget navn til ham: "snille vaktmester skumm" 😂❤️

  SvarSlett
 4. https://www.youtube.com/watch?v=cLHD7FfcRnA

  Denne videoen. Helt seriøst, det er oss når vi lager mat i fylla <3

  ~ Geisha

  SvarSlett