fredag 24. juli 2015

Kjære Oslo; Noen ganger går du meg på nervene. Denne gangen har du gått meg rett i hjertet

Kjære mitt Oslo. Du som jeg har slitt med så lenge. Du som jeg har elsket å hate, hatet å elske. Denne gangen gikk det så fint at jeg nesten ikke skjønner det selv. Denne gangen var det så godt å være i deg, med alt som du er og alt du har vært.

Jeg har med andre ord vært en måned i Oslo uten å ville sette fyr på hele jævla byen, noe som kun kan beskrives som et mirakel. Jeg snakket om det med venner og vi var enige om grunnen; det er sommer i Oslo. Andy og jeg landet i slutten av juni, når alt blomstret og det er jordbær, is og øl som står i fokus. Jeg kom bare på besøk. Jeg har sluppet å stå og vente på den jævla trikken som aldri kommer, sluppet å stå ute en morgen mens snøen herjer og isvinden biter i kinnene og neglene. Da er det greit å være i Oslo. Jeg har fått en utrolig fin Oslo sommer, med alt det betyr. Jeg har vært på Huk og Bygdøy, gått langs Akerselva, spist is på festningen, drukket øl på Sara's med venner, gått over Tøyenparken til alle døgnets tider, sett Pride paraden, sovnet etter en 22 timer lang fest, våknet til frokost på bordet, klemt på venner både når jeg har trengt det og når det bare har vært fint. Jeg har møtt forståelse for at jeg har vært sliten, møtt forståelse for hvordan livet mitt ser ut akkurat nå. Vennene mine har gitt meg steder å bo, laget middag til meg, spandert øl og is på meg, sjekket at jeg har det bra og sørget for at Oslo sommeren 2015 ble så ufattelig magisk at jeg faktisk kan tenke meg å komme tilbake til den der byen som ingen kan forlate før den har satt sitt merke på deg.  Jeg har tatt litt bilder i sommer og fått noe tilsendt, så jeg tenkte vi kunne ta en kikk på denne fantastiske måneden jeg fikk tilbringe i Oslo:
Da jeg først kom til Oslo så jeg slik ut. Så dro jeg en uke til Troms og la igjen de tyngste klærne mine og mesteparten av håret. Det gjorde gått for både kofferten og sjela.Så dro jeg tilbake til Oslo og ble ikke kjent igjen av halvparten av vennene mine. Her fra Oslo Pride Parade

Med disse to fantastiske som jeg har kjent i tretten år nå

Middag på Olivia

Herregud, denne gjengen

Med denne FANTASTISKE mannen
Vigelandsparken en skikkelig fin sommerdag 


Slik ser det ut når jeg skal lage et 'gansta face with my bitches'. Jeg hadde samlet en drøss venner på Sara og vi holdt det gående  til seint på kveld. 
"Se gangsta ut, da!"


Jeg klarte ikke holde meg alvorlig for en femmer


Fine folk

Og super sexy folkDisse folka <3
Som får meg til å le så mye at jeg ikke klarer å sitte oppreist engang.

Fransk frokost med sprudle, baguetter, ost og hjemmelaga eggesalat

Jeg fikk hilse på Marita som jobber på Tro, Håp & Kjærlighet piercing. Herregud, så godt det var å drikke kaffe med denne fantastiske personen jeg har kjent siden jeg bodde på Jessheim. 

Middag hjemme hos Brekke familien, med ekstra kos av en liten pus. Foto av Helge Brekke. 

Fra smuget ved Blå

Dagen jeg fikk vite at jeg hadde fått A på de siste fagene jeg tok ved La Trobe spanderte vennene mine cava på meg og jeg følte meg som er Superhelt. 

Andy og jeg geocachet i hele byen. Vi har klatret på statuer, over benker og på tak. Denne trodde jeg vi skulle bli kastet ut av Blå for, men det gikk greit. 

Enda en sen sommerkveld med fine folk, i en hage på Sagene


Tur langs Akerselva 
Det har som sagt vært en sjeldent god måned i Oslo. Jeg er så utrolig, ufattelig takknemlig for alt jeg har fått. Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, men jeg har virkelig verdens beste venner. Byen er ikke så verst, den heller.

6 kommentarer:

 1. For en fin sommer! Og for en sjukt bra sveis!

  SvarSlett
 2. Herregud så gøy vi hadde det! Gleder meg til å se deg igjen, og jeg lover at jeg skal prøve å finne penger til å ta en tur til Australia!

  ~ Geisha

  SvarSlett
  Svar
  1. Og mer gøy skal det bli! Håper jeg ser deg i Melbourne, kjære <3

   Slett