fredag 10. april 2015

Australia og Norge krangler i hjertet

Er det galskap å bli her et år til? Kommer jeg til å bli sprø av å ikke komme meg videre med graden min? Kommer jeg til å sparke meg selv i leggen fordi det er enda et år til jeg har en mastergrad? Men hva skal jeg egentlig med den mastergraden da? Den er jo her for meg. Det er jo jeg som skal leve inni dette livet. Det er jeg som skal være lykkelig. Det kan hende jeg blir rastløs innen september og bare vil hjem. Men da kan jeg vel reise når det passer meg. Det er ingenting som vil holde meg tilbake da. Ingenting som vil holde meg her. Jeg kan reise. Jeg kan endelig dra til Darwin. Til Sydney og Perth. The Grampians, Byron Bay, tilbake til Brisbane som jeg holder i hjertet. Jeg kan jobbe og reise. Herregud, så godt det ville vært. Jeg vil hjem og jeg vil ikke hjem. Jeg savner alt og alle men jeg føler meg ikke klar for Norge. Det har jeg sagt lenge. Kommer jeg til å si det resten av livet? Kanskje jeg bare må bite i det sure eplet og komme meg hjem? Nei. Det er mitt liv og jeg trenger ikke bite i noe som helst. Livet er for kort til å please andre. Skal det bli sånn, da? At jeg blir her et år? At jeg jobber som satan gjennom hele vinteren og reiser gjennom sommeren? Så kan snøen vente enda et år.

3 kommentarer:

 1. Please just leave. - Pretty much everyone who has got to know you.

  SvarSlett
  Svar
  1. That's not very nice. Care to elaborate?

   Slett
  2. I'm sorry you're having a shitty day/week/life Samson, but this isn't really the place for you to take out your frustrations. Shoo.

   Don't pay attention to the trolls Kit, and stay where you think you will be the happiest, best version of you <3 I miss you.

   ~ Geisha

   Slett