tirsdag 17. mars 2015

Om alle ønskene ble oppfylt

Det er mye jeg vil ha her i verden. Helt egentlig mangler jeg jo veldig lite, for jeg har et soverom og en seng, studieplass og kaffetrakter. Det eneste nødskriket akkurat nå er vintersko og jakke for høsten er allerede kald. Men alt det andre, alt det jeg ikke trenger men bare vil ha, alt det der meningsløse som ikke er meningsløst i det hele tatt, det er jo så fint å drømme om. Så det gjør jeg i dag. Om alle ønskene ble oppfylt kunne det kanskje vært sånn her:

- At jeg fikk servert kaffe på sengen hver morgen.
- At jeg fikk blomster levert på døra hver uke. Jeg pleide å hate avklipte blomster i vase men det er rart hva som endrer seg med årene. Nå synes jeg det er kjempefint og vil helst ha hundre buketter i forskjellige farger.
- At trikken alltid kom tidsnok.
- At det fantes et sted i nærheten hvor jeg kunne leie en hund for noen timer. Jeg savner å gå tur med en firebeint kompis.
- At jeg kunne låne en interiørarkitekt eller noen med peiling på møbler og struktur og smarte løsninger. Soverommet mitt er fremdeles fullt av pappesker på gulvet og store plastposer langs veggene.
- At jeg ikke trengte å flytte fra Melbourne om tre måneder.
- At all utdanning var gratis, så jeg kunne fortsette å studere ved det universitetet jeg helst vil, sammen med den foreleseren jeg ser mest opp til og som har lært meg så mye.
- At vi levde i en verden hvor kunnskap ble verdsatt mer enn kapital.
- At semesteret var mer enn tolv uker, heller typ atten.
- At jeg hadde et uendelig lager med Chanel no 5, eller Vera Wang Princess.
- At vi hadde to ekstra kraner ved vasken med god vin. Kaldt vann, varmt vann, rødvin, hvitvin.
- At jeg alltid kunne legge meg i nyvaskede laken som lukter nordnorsk sommer.
- At både mormor og farmor kunne leve til de var hundre og femti, helt uten sykdom og plager, bare for å få se alt det fine som kommer til å skje her i verden.
- At alle som trenger det får en god klem når ting er vanskelig, kanskje fra fremmede på internett.

Hva ønsker du deg?

3 kommentarer:

 1. Ta imot en GOD klem fra meg. Du er en fin jente som deler mye eg kan relatere meg til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var hyggelig! Klem!

   Slett
 2. En del av ønskene mine er litt som dine akkurat nå. Godt og blandet, noen ting som kanskje ikke hadde vært så mye å be om sånn egentlig. Og noen ting som er urealistiske. Akkurat nå skulle jeg ønske det var sommer og jeg kunne drikke øl i parken. Jeg skulle ønske jeg slapp å ha prosjektledelse, som jeg er usikker på om jeg kommer til å bestå i det hele tatt. Og jeg skulle ønske jeg kunne ha en kveld med vin og gode samtaler med deg.

  ~ Geisha

  SvarSlett