torsdag 24. mars 2011

Fortell meg noe fint

Jeg er visst ikke helt i vater om dagen. Jeg ser at de siste innleggene mine har vært ganske negative. Det er ikke meningen å bombardere dere med sutrete depressivitet, jeg har bare ikke fulgt helt med på hva jeg har postet. Grunnen til at jeg er litt nedfor er at jeg er stresset. Jeg har skolearbeid til oppover ørene, jobb to dager i uka, og jaggu har jeg ikke skaffet meg enda en jobb. Jeg kan fortelle dere mer om den en annen dag. Akkurat nå er jeg bare sliten. Noen kvelder kollapser jeg i senga. Jeg prøver å gjøre fornuftige ting med tiden min, men det ender med at jeg bare sitter i senga og stirrer på skjermen. Jeg trenger vår. Jeg trenger blomster i grøftekanten, blå himmel, bar asfalt, gress mellom tærne og friske jordbær. Nå har jeg snø, mørke og null inspirasjon.

Gjør meg en tjeneste. Fortell meg noe fint.

8 kommentarer:

 1. http://articles.ocregister.com/2011-01-14/news/27031477_1_civil-war-namkung-promotions-george-namkung

  SvarSlett
 2. Når jeg er lei meg ser jeg på denne her http://www.youtube.com/watch?v=WabT1L-nN-E
  Jeg så en elefant en gang, å tenkte "SKITT! Det må være det sværeste på jord!", men en elefant er bare pinglete i forhold til en HVAL!
  Man kan bygge hus på en hval..

  SvarSlett
 3. Se for deg en dame født i 1927 som trossa alle normer, lot være å konfirmere seg, ble med i militæret, studerte på BI, og reiste til Midtøsten på slutten av 50-tallet sammen med mannen hun elsket. En dag i Midtøsten stod hun på vannski - jeg ser for meg at hun hadde polkadottbikini, 50-tallssolbriller og tørkle på hodet, litt sånn Marilyn Monroe - og der kjørte hun forbi kong Hussain av Jordan (eller noe sånt), vinket, og han vinket tilbake. Damen var farmoren min, og det er den fineste historien jeg har hørt på lenge. :)

  SvarSlett
 4. Åh, dere er best. Artikkelen fikk meg til å smile, videoen ga meg varme i hjertet og Stokkefot, farmoren din høres en som en ganske rå dame!

  SvarSlett
 5. Sol, sommer, champagne og operatak <3 Det er alltid bra å ha ting å glede seg til! :)

  ~ Geisha

  SvarSlett
 6. Åh, jeg gleder meg Geisha <3

  SvarSlett
 7. Ti fine ting:
  1: Lukta av nyslått gras
  2: Hest
  3: Røde og saftige epler
  4: Solbriller
  5: Nylaga kaff
  6: Lily Allen
  7: Kjoler
  8: Styggedans
  9: Den aller første slurken av den aller første øl'en på vors
  10: DEG!

  SvarSlett